Lunch

hemma på lite lunch just nu, sen ska jag dra med mig mamma ner till salongen och färga henne s hår(:
hade egentligen tänk mig att snadra skulle hänga på så vi kunde ha övat på håruppsättningen, ska ju nämligen få den stora äran att göra den när hon tar studenten till sommaren:) men självklart kunde inte den upptagna människan det idag.:/ så de fick bli att ta med mamma.(: hehe. alltid något.

Puss så länge


I hate this part

Igår var sista dagen på praktiken hos saxess, har haft de jätte bra hos dem. så där blir det nog förhoppningsvis nästa gång med.(: efter praktiken så blev det en film med stiffler..:P hehe, sen åkte jag bussen vid  8 ner till Uddevalla.
Lätt var gulligast och mötte mig i öxnered, så ajg slapp sitta där i över en timme själv(: goast är hon<3
idag i skolan hade vi färg lära, ganska trååkiigt. slutade vid halv 3 och åkte hem efter tre, så nu är jag hemma hos mamma. ska sova snart, är helt sleten hela jag, orka må dåligt jämt! trött påt nu.

i morgon om jag har tid ska jag lägga upp lite fakta om vad man gör åt håravfall. fins ju åtminstonne en som läser denna blogg som borde veta. hahah. eller vad säger ni flickor?;)


jag vill bara att du lägger ner, nu. Du har de bra, och jag har det underbart. sluta, bara sluta!
jag mår äckligt dåligt nu, så ge dig. du som förstör för mig hela tiden.

Jag gillert!

Skiit bra är de. för jag älskar mitt liv precis som de är nu! radera mina nummer från hans mobiler! nu!tack..

hmm provet går inte så bra, jag orkar inte, de är försvårt.
sen ringde snadra förut, hon fick ju körkort idag så har vart ute och glassa me henne och lidde, de åkte nyss här i från nu så jag får la ta tag i provet igen..:/

Till dig!

Nu är de så här att allt kretsar inte runt honom! jag har inte förstört något, för man behöver inte ta saker förgivet! 
har de sååå otroligt bra utan han, så de gör inte ett dugg att de är ni! nu vet du!

japp jag blev väckt i natt kl 4 eller nått, av en sur kille. allt var mitt fel och hejsan hoppsan. ja vad mer orkar jag säga om det, just de. Ingenting.
kl halv 9 åkte vi ner till åmål, R-m klippte och färgade håret på mig snäll som hon ä(: nöjd:)
städade mest i dag, drog lite slingor och shamponerade:) för engångs skull så är de kul att ha praktik:)
men idag var jag väldigt trött (Hatar att bli väckt tidigt)så jag for hem med eric vid 4:a redan. och nu sitter ajg här och ska göra mitt hem prov i Natur! duuuktigast

Puss

T- fors

nyss komiit hem från t-fors, familjen Karlsson drog dit en snabb sväng..(:
fick mig ett par nya stövlar,ljusbruna, sen ett par jeans leggins, wesc tröjja och underklär..:) lite smått och gott så..:) sandra och lidde ringde förut, så vi ska snart ut i snön och göra en jätte snögubbe.;) haha. mysigt å vara ute och leka lite.:)

i morgon ska jag börja min praktik, i åmål på saxess..(: kommer nog bli mycket bra de.:)

<3

bara jag som vet.(:

fredagenkväll tillbringade jag med min sötis mikaela:) och med han, så underbart att få mysa med dig en sista gång(?), bara få kyssa dig och kramas, du ä bäst<3
hade en mysig kväll med min ela oxå, men taco och film.:) älskar dig<3

idag så åkte jag hem redan vid 10..:/ la mig och sov och vaknade kl 3.:S och efter det bara slappt, inte ett dugg gjorde ajg.
vid 7 strosa jag ner till sandra och lidde. och satt och tjöta, så kom nyss hem därifrån.

nu blir de sängen

Puss<3

mat.

nyss kommit hem från syster, vart ute hela förmiddagen och lekt me olivia och louise..:) åkt skärtlapp, eller va heter de? hehe. gött å hinna vara lite med dem lite oxå, är aldrig hemma känns de som..:( saknar dem.

nu ska jag slänga i mig mat och sen fara ner till åmål och bowla med min kära familj.;) hehe, ska bli kul och se vart de slutar, typ som de brukar:P emelie kommer sist :D men huvudsaken ä att man har kul.:D haha
efter åmål ska jag försöka ta mig till säffle, där ajg ska tillbringa kvällen hos älsklings mikalea, massa tjat och varma smörgåsar.:)
jag ska även träffa han<3

puss!

@ Sis place

dagen idag tillbringades mesta dels i sängen hemma, vart trött hela dagen så myste ner mig under täcket och kika på Smala sussi.(: gooo film..(:

sen kom sis och hämta mig och vi åkte till vår kära moster lena på visning..:=)
efter en timme eller nått fråga pojkarna(Jocke, Emilsson & Eric) om jag ville med ut och åka lite bob i grusgropen, och självklart ville jag de. fast såklart valde de den största backen(nästan) så jag våga inte åka iaf.:P haha, men va kul iaf.
Sen skulle eric  hem och äta, så vi andra drog till åmål en snabb sväng. så har hunnit med de idag oxå.:D

och nu sitter jag här hos syster och lyssnar på när hennes man spelar gitarr, underbart,.;)

God natt puss!

I wanna be with you

uuuu på dig själv du...

igår åkte jag med 7 bussen från svanskog till säffle, enbart för att ajg ville åka me den tönt bussen igen. haha.
men de var inte alls så kul som jag hade trott;) dagens ungdom har blitt törre.:P hehe. så jag hoppade av i kasenberg och väntade på Sandra och Lidde ist, och fick skjuts av dem in till säffle ist.
hoppade av hos mikalea och tillbringade förmiddagen hemma hos henne.(: sen blev de tandläkaren.:S
sen mikalea igen..:)<3 mys dag.

idag blir det nog ganska lugnt, hatar att jag har sportlov nu! finns inte något att göra när alla är i skolan! hmm riktigt tråkigt.

Puss !

B-fors.(:

igår drog jag i väg till b-fors på morgonen för en hel dag med Lättan.(: jag talar inte om vad vi gjorde, för de kan bli fel då..xD haha. sen upptäckte vi iaf att de inte gick någon buss hem till åmål, så fick stanna kvar över natten med.:P
jag kan bara säga att mitt nya liv går inge bra, käka Donken & Kyckligrulle igår.:P haha, tjockast e vi!

dagen i dag har spenderats hemma hos mammi och pappi. inte gjort ett dyfft.:S städat lite, förökt skriva lite novell, men jag orkar inte.

jag älskar allt just nu, precis som de är nu! UNDERBART!(:

Novell..

sofie var så gullig så hon tilloch med sov över hos mig på lördag, så i morse så väckte hon ig vid 10! ahha, de var emelie inte allt för gla över, hehe. men gött att komma upp i tid också.(:
vi åkte hem till sofie en sväng och myste runt lite hemma hos henne, sen kom pappi och hämtade oss. då drog vi med min failj och grillade.(: mysiga var vi.:)
sen blev hann vi även med att följa med syrran hem, så klippte henne, tvillingarna och sofie.:P
sen drog sofie till sitt säffle och jag hann inte mer än hem innan moster ringde och ville bli klippt, så nu har jag precis klippt klart.. nu håller bror på och tjatar om att han vill bli det, men de får vi ta en annan dag känns det som. alldeles för trött nu. '

i morgon blir de upp ganska tidigt och åka till B-fors till lätt, vi ska ner till Ua en sväng.:P hon ska färga håret, och jag funderar på att gå och sola. haha sjukt, åker till Uddevalla för att sola, yes i know.

nu blir de beck.

Puss!

Alla hjärtans dag!

Fredag: vaknade hos lätt, lite senare än vi tänkt.:P men vi kom iaf iväg.
sen vid 12 så drog vi hem mot svanskog, lättan var med. senare på kvällen drog vi iväg till säffle med jonas.
nog tråkigaste jag gjort på väldigt länge! inte ett dugg roligt.:Pförutom att jag träffade min ela..:)<3
 hahah. stackars lätt som fick vara me om en sån tråkig kväl haha.
 i moese när vi vaknade bestämmde vi oss för att ta en sväng på sparken! ahha. och snäll som lätt är släpper hon mig i världens fart ner för en backe.:P hahaha. myss

nu ska jag ner och gör i ordning mig, snart kommer sofie hit. vi ska mysa idag, när de är alla hjärtans dag och allt..(:
egentligen tycker jag de kan ta sig i rava men mys att träffa pinglan igen efter väldigt lång tid..(:

misstag..

Bara låt mig vara, vill inte se eller höra dig mer.
gjort många misstag i mitt liv, men du var de största! inget betyder något längre.  sköt ditt liv, för jag skiter i det vi hade.
varför höra av sig? bara för att röra om ännu en gång. jag vill inget en sista gång me dig, så lägg ner. de enda jag vill är att du försvinner, försvinner från det jag har nu.! bara bli borta.



 


baby baby.

gud va skönt allting känns nu, jag kan inte själv fatta hur det kunde vända så. kanske för att jag faktist har kunnat inse det nu att varför vara ledsen över sån skiit. sånt är livet. det bara är så. jag är glad att de blev som de blev nu. för nu kan jag gå vidare utan att tänka mig för, utan att känna att jag går för fortfram och sårar honom.
jag kan gå vart jag vill, kan träffa vem jag vill, jag säger bara fy fan va gott.:)

puss på dig!

Onsdag

ligger i lätts soffa och jäser just nu, trött som ett as. satt uppe till efter 3 och nörda dator i natt:S men de var de värt..:D thihi.  ångrar lite att jag inte orkade hoppa upp till skolan i morse, vi hade ju faktist prov.så nu missade jag de..^^ otur.:P hehe. nu ska jag lägga mig och slöa.

Puss.

sjukt va bra de känns redan!

Lätten.

Nu har vi precis kommit till lätt, vart nere på sport life och tränat en timme och solat..(: Goott.
Så nu sitter jag här ny duschade i Lättans mys byxor och myser..(: Haha.
skulle tro att vi snart ska göra mat. idag blir det potatis och kötbullar..:D gillart inte , men lätt får som hon vill idag..:D
nu vill jag se på film. PUSS

I Wanna kiss you, but if I do then i might miss you babe, It´s complicated and stupid. He wants to play. I love game.<3

Anonym

hundra poäng till anonyma tönten, haha..

skolan nu, har frisör, håller på å klipper någon herr frisyr igen.
är hungrig, vill ha mat nu! efter lunch blir det sport life och träna..:) sen ska jag sola hade jag tänkt. ikväll blir det mat och mys @ Lätts place..(:

nu får jag göra något vettigt.

Jag är glaad, du gör mig glad...(: liivet leker!

Torsdag.

frisör började vi med, och vi hade väll mer eller mindre teori hela lektionen. hade även ett frisör prov^^ som emelie fick IG på. inte bra..xD men de vara bara ett litet test, så de gjorde inte något. haha. kass!
efter lunchen hade vi det efterlängtade matte provet, som jag klararde galant. noot. jag måste fan ta tag i mig själv nu.  den här skiten ska inte få förstöra för mig i skolan! neepp. ändring.
efter skolan drog jag till lätt.:) kollade på film och käkade pizza.. haha göööttt. på måndag får lätt gym kort så då ska vi faktist börja ett nytt liv..:) lovar!
efter film och pizza så kom carro, och de tvättade, sen gjorde Carro nagelförlängning på mig..:) Tack flickor.

nu sitter jag här och kollar på sveriges värsta bilförare, fyy fan. hur har de fått körkort?

plugg

skolan idag hade vi bara 3 timmar , sen fick vi sluta vid 12! gööött. så då drog jag ner till sportlife och solade en kvart. jag säger bara att jag hatar deras cp solarium! fan syns ingenting och solat två dagar, brukar ta som fan på mig annars. hmm inte glaaD!
iaf efter de drog ajg upp till Lätt, så följde hon medhem till mig. så vi kolla film och sov, haha vaknade upp me massa snö. ännu en grej som inte gjorde emelie glad.
sen pluggade vi(Lätt) matte. yttligare inge kul. så dagen har inte vart kul.. förutom lättan:D haha
värdelöst blogg inlägg. haha.

Trött, vill ha helg nu. fest me Sandra och min Favorit..:)<3

Sport Life

skolan idag var slapp.:P Började kl kvart i 10 med att åka skridskor! herregud säger jag bara. faan va kul vi hade och usch va ont de gjorde. mina fötter värkte så jag var inte långt ifrån att börja gråta. haha..xD bilder kommer..:P
sen då drog vi till expresso house jag och lätt och tog varsin chai latte..:) myys.
eftermiddagen hade vi frisör, la permanent och läggning och typ våga gubbhår..XD
och nu sitter jag här i lättans soffa för ovanlighetens skull.^^ lätt lagar mat och jag och carro ser på..:p snart drar vi ner på sport life, gymma och sedan sola en kvart! gooottt. behövert.

jag saknar dig så de gör ont i mig, tänker på diig hela tiden.. babe<3


@ lätts place

sitter i lättans och carros soffa och myser just , har vart med dem hela dagen och de blir nog att sova här i natt. vågar inte gå själv uppe i mitt getto kvarter. hehe^^^, fjant.
i morgon ska vi åka skridskor gott folk, fy faan säger jag bara. kommer bryta varje ben i min tjockis kropp. men de fan är de nog värt, så jävla kul att göra bort siig..:P som vanligt.

just nu sitter lätt och locka Carros hår. gulligt de blir..(:

PUSS!

måndag morgon

tröttast idag. vill bara hemma och soova. var uppe lite för sent i natt, pratade med han<3 så somnade väll vid 2 och skulle upp vid 4:a:( så mina ögon vill inte vara öppna..xD knappt iaf..:P hoppas på en goos dag i dag.
faan jag längtar redan till helgen.!

Rakata<3

Leon Simon Martin Emilsson

japp, idag har jag varit på dop. anna och fräzz döpte sin pojk Leon..:) sllt gick bra och alla var söta..:P hehe
finns väll inte så mycket mer att säga om de..XD

söndag igen och de betyde skolan i morgon. jag vill inte. orkar inte! tänker ju faan bara på allt annat iaf.
men nu ska jag sluta med det! hellt seriöst, efter i natt så har jag bestämt mig att inte ägna diig en tanke mer! de du hålller på med nu är bara helt cp och elakt! du får hålla på me va faan du vill, men jag vill inte höra de!

 Ge mig pengar till nytt hår, nya naglar och piercing så kan jag börja leva mitt liv igen sen.(: haha. neej jag har redan börjat..


RSS 2.0