veckan

Måndag: slapp dag i skolan, slutade vid 12. jag och Em gick med hem till Lätt satt där och tjöta och gjorde oss i ordning för en tripp till vänersborg. åkte vid halv fem, sen satt vi och kikade på Lätt när hon blev snygg;) sen skulle vi åka hem, gick lika underbart bra som de alltid gör i vänersborg! suug dåligt alltså, missade ( eller dom kom aldrig rättare sagt)två bussar hem och fick sitta i en och en halv timma och vänta!  väl i uddevalla så lagade vi tacos och sen blev det sängen, ur trött!
så här fina var vi(: regnade ju faktist ute;) haha
tack för en ganska bra dag ändå;) haah<3


tisdag: vaknade hos lätt, gick ner till sport life. jag och lätt var för lata för att vara med så vi tog oss en promenad upp till mig så jag bytte kläder också..:) sen gick vi hela vägen upp till skolan igen så jag tror faktist vi gick nästan 1 mil den morgonen..:) (Y) skolan var slapp hade prov, fick sticka en timma tidigare för att hinna med halv 4 tåget till säffle. för skulle ju nämligen på jobb intervju på mcdonalds, haha de gick väl bra så nu bara väntar man och ser hur de blir.:P vore gott att få ett litet extra jobb^^, tog även en "fika" med Therese och Malin, mysigt.
Onsdag: vaknade kl 4:a med världens magont, så blev ingen skola för mig idag. slappade mest sen tog ajg mig en promenad upp till syrran umgicks med dem och mös.(:
nu försöker jag fixa allt inför i morgon, blir ingen skola då heller:P utan blir shoping runda med mamma i kstad, måste ha nya skor och jeans..(: sen bär det av mot b-fors och lätt, ska fira valborg med flickorna där..:) trvligt.

Puss på allt, jag bara gillert precis som det är nu..:)

skolan

nu är det måndag, denna veckan ska bli super har jag bestämt mig för! hehe. allt känns perfekt och jag är på gott humör.
sitter i skolan och har svenska eget arbete så det händer inte värst mycket mer än att jag kollar runt på muppsaker. var ju utan dator HELA dagen och så glömde jag min mobil i skolan i fredags så ni kan tänke er vilken panik emelie haft denna helg.;) haha men de har faktist gått överförväntingarna:P haha,
fredagen spenderades hemma med familjen, mys och god mat framför tven.
lördagen åkte jag till säffle, träffade Nina. tog en fika på donken och gick runtoch masa. sen kom Mikaela ner och hände lite med oss;) hah, senare gick Nina hem och jag och mikaela träffade på therese och Malin, och tog en pizza . mycket mysigt. så lördagen var lugn och mysig..:) 
igår mådde jag ikke bra låg inne i soffan hela dagen och på kvällen städade jag bilen..(Y) haha

Ha en bra dag
Slutar kl 12 idag så drar nog till säffle idag..:D 

 
Mamma ska köpa mobil till mig idag^^, inte en värsting, men duger åt mig..:)

God morgon

God morgon. solen skiner och jag är på toppen humör! kan inte bli bättre detta...:) har dock ont i magen som bara den men det försöker jag strunta i^^,
nu ska jag kila ner och sätta mig i solen, lillebror är och handlar taco grejjs så vi ska fixa de till frukost;) haha

Puss

Fredag 20:41

Dagen började med att jag vaknade upp med min gosis..(: <3 sen blev det springa till skolan, där gjorde vi nationella i engelska. gick nog sug som vanligt. haha engelska är inte riktigt min grej.. Hm? frågan är vad som är min grej? för är inte bra på nått i skolan.. haha. aja.
efter nationella hade vi frisör prov, och jag blev faktist nöjd..(: klippte lika längder, och ökade längder sen fönade till det. hoppas Annika tycker de var liiite bra iaf^^, hyffsat kanske ;) haha
efter det så blekte E,& Lätt mitt hår igen..^^ kommer inom snar framtid vara flintis. men jag känner mig helt GUL i hela håret, igår kände jag mig ändå ganska blond men idag hatar jag de rent ut sagt..! typiskt.
menmen, ikväll blir det lugnt. få ju inte dricka denna helgen pga tabletterna, så jag får dö hemma i svanskog. men i morron drar jag in til town säffle til min mikaela, får förhoppningsvis träffa Nina en sväng med. saknar henne sjukt mycket:/<3

Nu ska jag feta i godia, Puss på er.

problemen tar över, jag ger upp.

Blondiering.

God dagens.
Dagen började med frisör teknik, fick eget arbeta att grejja med så det har jag masa lite med. men jag skulle egentligen lagt ner mig mer! men får ta det efter skolan tänkte jag. Just nu sitter jag i torkhuven, har nyss pöntat mig igenom slingor. gud va jag är fjantig när de gällr att dra slingor, fy fan va onte de gör! men jag klarade de;) är lite elak mot håret nu eftersom jag gjorde slingor igår med men jag vill inte gå omkring orange! det värsta är väll att jag faktist kommer vara ännu mer orange efter idag, haha men men.
i eftermiddag ska jag plugga, plugga huvudet av mig. I natt började jag ett nytt liv. haha ni har hört de ett par gånger nu va? jag ska faktist göra allt för att göra det, bara skiiita i allt! jag ska försöka mer än nåågonsin denna gången.

Puss

hårvisning

Skolan idag var slapp, först hade vi frisör gick igenom permanent, sen matte och då färgade vi håret på varann..ahaha, inte konstigt en suger på matte;) haha
Jag hjälpte Magda att fixa ut växten och hon hälde i lite blekning i mitt hår, ännu orangare..:) haaha. jag har faktist börjat fundera på att färga håret mörkbrun me lite rött i och sen en jätte röd slinga och sen löshår på de..(: jag vill jag vill jag vill, men de får bli till hösten de, denna sommaren SKA jag vara ljus i huvudet.;) ^^
efter skolan så följde Magda me mig hem till mig, käka mat sen drog vi ner till stan där vi möttte upp lätt.(: sen gick vi vidare till Folkets hus där de var hårvisning, eftersom vi kom en timma innan det började!!! så fick vi ju sitta där som tre fån och vänta. visningen var sådär, jag var skit trött och höll på att somna ett X antal ggr. så nu ska jag lägga mig och sova, magda sover redan..:)

Puss

Duktig..(:

nu har jag vart duktig och stor städat verkligen..(: nu luktar det ny skurat och gött.:) har även myst till det med doft ljus, tråkigt man sitter helt ensam bara.;) men sånt är livet. och jag börjar ju faktist bli van, kanske vill jag ha det så här nu? ensamt?
Nu sitter jag och kikar andra avenyn som snart är slut, då tänkte jag försöka plugga lite frisör, har ju inte gjort provet än!!!!!!!! PANIK. så i morgon har jag tänk att jag ska göra det. ska även börja med natur projektet tänkte jag..:D men de blir ju säkert inte av..:/ men jag ska försöka ta mig i kragen och göra de.:P

Puss&Kram
Jag vet inte? sakna, sakna inte?

Humöret på botten

sov länge idag..(: gött att sova ut,somnade tillochmed rätt tidigt i natt..(: känner mig ändå trött och väldigt sur!
nu har jag just kasta i mig konstig pasta grejjs, smaka inte gott. nu blir det frisör lektion

Ha en bra dag. puss

Uddevalla

slapp skola dag, sen hem äta sen sov jag bort hela dagen. så kommer inte somna i natt heller..:( men i mrogon har jag iaf sov morgon till 1. eftersom jag knaprar piller så får jag ikke vara me på idrotten, så jag ska sooova, så kan ni andra cykla er till döds. haha.
sitter just nu och gråter floder, kollar på spårlöst. jag har blitt så känslig. haha
nu blir det my name is earl, slappp

Tycker om dig<3

God natt

Nu blir det duschen och sen krypa ner under mitt duntäcke och somna till Van veeteren. så är det iaf tänkt, men eftersom jag har lite problem me att sova på nätterna kommer nog inte denna natt vara ett undantag! :/ men ska försöka.
har ju faktist lovat farbror doktorn att ta det lugnt och inte vara ute på datorn för mycket och inte hålla på m mobilen och att jag ska sova och äta ordentligt och rätt.
ska nog faktist lyssna lite på dem eftersom det är därför jag fått infektion i kroppen nu för att jag är för stressad och inte sover, tappar hur mycket hår som hellst och äallmänt äcklig! nej usch nu börjar de gå för långt, så nu ska jag resa på mig och mitt huvud och skita i all skit som ä runt mig hela tiden. och bara vara själv och ta vara på mig själv! Jag har helt enkelt inte orken längre att kämpa för nått som ändå inte kommer vara som jag vill, det finns ingen ork kvar i mig.
Jag vill men kan inte, inte själv. Förlåt.<3

sov gott.(: puss

gå och dö eller något..

Jag vill inte ha den jävla känslan som jag har när jag ser något med dig eller tänker på dig. du är nog den enda människan som jag verkligen hatat så här riktigt mycket. du är nog den enda jag kan säga att jag HATAR. sjukt irriterad blir jag bara, vet inte vrf? för du har inget me mitt liv att göra, du var ju bara en lek ingen som betydde något. varför ska jag lägga ner energi på dig. haha förstär mig inte på mig själv ibland.. håll dig bara borta från mig och det jag har med honom. det är ändå inget du någonsin kommer kunna förstöra eller få tillbaka. för det var inte ens något.
Försvinn försvinn försvinn. den enda du förstör för är mig, inte oss!

Toppen!(:

God morgon(:
ingen feber inge hals ont idag heller, och de är bra. så i morgon drar jag ner till Uddevalla.:) hade egentligen velat åka ner idag men det orkar jag inte stressa med så åker i morgon till möran ist.
nu ska jag skriva eneglsk bokrecension;) får väl se hur duktigt jag ä me den..:P
ha en bra dag,

Puss.
Jag saknar dig ibland

H&M

Nyss beställt lite skit från h&m, inget roligt bara lite bra att ha grejjer.:P
med min tur så finns hälften av det jag beställt så de tar hela somaren innan det kommer, haha. spelar inte så stor roll vara bara skit grejjer ändå men.:P haha

jag har fortfarande lika tråkigt, ska lägga mig och kika smala sussie! då blir man iaf på bra humör..:)
Puss


When it was good.

Igår hade jag en riktigt ensam och tråkig fredag.:P usch jag klarar inte av att sitta hemma i svanskog, blir deprimerad i denna håla. fast igår var det ju faktist lite ös här för engångskull, och då kunde jag ju inte umgås me alla smäck bara för att jag är sjuk. det ska ju alltid vara något.haha
så jag satt hemma själv, familjen var och åt middag hos moster. kollade igenom alla bilder jag har på denna burken här hemmsa hos mammi,hehe hittade massa kul och massa fina sötis bilder. jag kan bara säga att jag saknar mitt gamla liv SJUKT mycket. Om jag kunde göra allt ogjort hade jag aldrig i hela mitt jävla liv tvekat. hur äcklig och dum i huvudet får man bli? neeej uch!!! hatar mig själv för det faktis. men i bland gör man sina misstag, och jag har ingen än mig själv att skylla. mitt fel att det aldrig kommer bli så där som jag vill det ska bli. Men det är bara att kämpa på och göra så bra av situationen som möjligt. helt enkelt.
Lättan ringde nyss oxå..(: den ungen skulle ju så klart till Åmål, precis som ALLA andra. när det väl ä nått och alla ska ut då ska man ligge här och tråke ihjäl, jag vill inte! Så hoppas alla får en rolig kväll i åmål:D haha
Puss


You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on feelings were so strong


Always knew that I would occupy your mind
You could always find a little more time
To show me I was number one
Sititing there on my throne
Lately where's the feeling gone


Anonyma människa

Ja, den som tycker jag har något att tänka igenom kan ju gärna få stå för vem den är oxå..:) haha

Sjukan

lika ont i denna förbannade hals idag igen..:/ så blev hem tidigt idag, var i åmål vid 1 sen in till sjukan och tog prover. hade så klart fått streptokocker och nån annan skit infektion, så nu blir det medicin 10 dagar framåt, tråååk.

Linus kom ju en sväng och hälsade på mig igår, så nu hoppas jag att jag smittat honom..:) nejdå, får hoppas att han klarar sig.^^, så eftermiddagen spenderades med honom. under förmiddagen så hann jag och lätt( som oxå va lite krasslig) med att gå hem till mig, lätt tvättade lite av sina kläder och så laga vi lite mat och låg ute på trä"terassen" och solade lite, mys..:D

Blir en lugn helg för Emelie:/ kanske bra de? på tiden kanske..(:
Puss


03:23

Hmm, för ovanlighetens sitter jag uppe. fast jag ä skit trött nu bara att jag har verkligen skit ont i halsen och bara vrir och vänder på mig och kan inte somna.! ville inte blir såhär jävla sjuk ju, usch mår pyton verkligen. hmm.:S
men ska försöka somna i morgon kommer linus efter 11 någongång..(:

Funderar oxå på om fel person har tagit åt sig på min stirrar text?

puss


Hals ont

Ligger kvar hemma i Lätts soffa med två täcken på mig, hals ont och fryser. typiskt. brukar faktist aldrig bli sjuk. inte fyrkyldsjuk iaf^^, så idag blev det ingen skola för mig inte. har nyss kikat klart på andra avenyn som jag missade igår nu ska jag försöka vila en stund, hungrig börjar jag bli med..
sentänkte jag diska och plocka i ordning lite åt Lättan.

nu rök paus, sen sova.(: Linus kanske skulle komma senare, haha får se hur det blir med det. orkar inte(a)
Puss på dig!

fuck it

jaa! hoppas jag får bo med lättan denna veckan..(: haha
som ni märker sitter jag här igen, klockan  är 03:48 och jag har inte somnat än! usch och jag ska upp om en halvtimma! förstå vad jag kommer vara gött sleten idag i skolan. :S börjer ju bra med en timmas pass med spinningoxå, lagomroligt liksom.. hehe kommer somna! förstårt inte att det ska vara så himla svårt att somna, idag vaknade jag ändå tidigt och söv inte bort halva dagen och jag har inte sovit middag( som jag alltid måste varje dag) haha jag borde vara trött, men neee da. hahaha
ä ju ingen idé att försöka somna nu hellerför då kommer det vara ett helvete att komma upp sen. och eftersom vi börjar me idrott ä de ingen idé att sminka sig och plattahåret ordentligt heller, haha. ni ser, mitt liv alltså! haha
gud va de märks att jag ä över trött egentligen. haha efter varje mening typ:P
nu ska jag ta en kall burk cola och lägge mig och bara kika vidare i taket;)

Ha en bra dag, hoppas det blir soligt!:D
Puss


Måndag

vart ganska så tråk väder idag, blev på trött och depp humör med en gång.:P
vet inte vad det var med min mamma och pappa i morse, haha bägge rusar in och skriker god morgon och om jag skulle ha frukost och skit! usch så vaknade inte på rätt sida idag. haha
sen efter en stund kom moster och hämta mig så åkte jag ner till dom och kolla deras en dag gammla lammisar.:) guud jag älsker verkligen får, och lamm är bara för goa. såå söta var dom hehe. fast jag var liv rädd. haha
efter det drog jag upp till syster så satt vi och tjata ett par timmar om allt möjligt, som vi brukar..:D sen drog vi iväg på en rid tur, blev ju gött väder nu på kvällinga..:D så de var underbart, kommer ha träningsverk som tusan i morgon. inte det lättaste att flytta omkring på fet Astrix..^^ haha
Nu kanske Linus skulle komma eller vad han maser om, jag ä trött och orkar inte egentligen men haha. fet pizza blir det oxå..:) sen ska jag packa och duscha och usch va stressad jag blev nu.
I morgon kl 5 åker jag ner till ua..(: ska bli gott, hoppas på oväntat sällskap under veckan kanske? kan ju alltid hoppas.;)

Puss

Du är en nolla och jag din idol.

Gud va jag aldrig kan sova om nätterna, börjar bli grovt irriterad på detta! känner mig helt sleten och trött i kroppen men ögonen och hjärnan vill inte! har kollat nu på 2 snart 3 filmer, börjar bli less påt!
jag ä trött på att sova ensam oxå! hehe, jäkligt synd om mig hela tiden.
jag får nog ta och göra något åt det här! haha.:D
i morgon ä det måndag, funderar på att dra ner till Uddevalla igen då. skulle faktist vara skönt. men får se hur fint vädret är och hur jag känner mig. tror faktist jag börjer bli sjuk! haha. så kankse blir att sjukanmäla sig denna veckan och umgås me alla nördar som har påsklov nu! vore inga fel. men har en miljonn grejjer efter mig i skolan och allt går faktist åt helvete så borde faktist vara duktig nu dom sista månaderna! ska iaf försöka.! usch känner mig värdelös och vill bo hemma hos min mamma och vara med alla här hemma.! börjar bli trött på skolan och sitta 13 mil hem ifrån jämt. hoppa av kanske? skulle ångra mig som fan så neej tack.:D nej nu ska ajg kika vidare på dirty dancing..
Puss

Bara så du vet kommer jag alltid stirra längst!

gillar läget

Nu blir det en varm dusch och sen sängen. är jätte trött..
Linus var ju här förut satt och tjata och masa..(: så underbart mellan oss nu, låt det bara vara så tack<3:)
här även hönne me och vart i stallet och snurra om kring på en tjock astrix. haha. tror mamma får ride litte oftare hädan efter.:P skulle ha försökt åkte och hälsat på lilleman nu under lovet men har inte hönne..:/ får  ta det en anna dag. känner mig elak. men jag tänker på dig faktis..

Nu ska jag ringa och säga natti till Linus:) så natti på er med..=)
Puss

Jag älskart!

mys

Gillar vädret! sitter med hela familjen och trycker på trappan.:P jätte varmt och gott, synd jag sov till 1 idag känns som jag har sovit bort hela dagen.
Jocke var nyss här med sin nya hund, guuud va go. precis som en liten nalle björn. (:

nu ska jag hoppa in i duschen snart kommer Linus så ska vi umgås lite.(: försöka få me han ut på en promenad i de fina vädret kanske? lyckas nog inte:P

Linus Strömberg

jag älskar dig, bara dig. finns ingen som kan ändra det.
<3

säffle

Torsdag: syrran väckte mig tisigt och vi åkte till T-fors och shoppade, blev dock inget för mig..:S sen hem igen gjorde mig i ordning och åkte me Lars in till säffle, hoppa av hos lajnusen och umgicks med honom ett par timmar, sen vidare till mikaelas mamma. satt där och små drack och fick besök av en alkis gubbe, vilken jävla idiot måste jag säga fy fan! sen senare blev det ut på stan och åka. kom hem vid 3 typ då bleev det sängen, var gött sleten ^^

Fredag: hoppade upp tidigt, gick till donken och fick oss lite frukost, hah. sen ner på stan och satte oss i det härliga vädret, inte för varmt inte för kallt. bra bakis väder:) haha tror fan vi satt där i två timmar eller något..(a) sen gick vi hem och sov lite och sen blev de mat igen.;) senare drog Mikaela och lars till v-bro jag stannade kvar i stan och var lite me anna panna och sötis Leon. Anna va sugen på stan så gick väl ca 20 tusen gggr upp och ner me barnvagnen, lite smått pinsamt!! sen var jag en snabbis med lajnusen sen blev det hem och sova.

Lördag: nyss kommit hem från säffle, sitter och kastar i mig lite mat nu. sen blie det duschen och göra sig i ordning snabbt för att sedan dra till k-stad(:

Puss


god morron..

nyss hoppat upp ur min varma sköna säng, och jag tänker gå tilllbaka och lägga mig! jävla skiit väder. verkligen spöregnar! hmm nu blev jag på dåligt humör! men blir nog bättre sen när Lätt kommer;P.<3
Ikväll blir det Karlstad med Lätt då som ni nog förstått.kommer blir såååå jäkla kul! hoppes fan dom vinner då blir det nog riktigt drag!:D så vi håller tummarna..;)

Nu blir det frulle och säääängen igen(A)
Puss

Ska man skratta eller gråta?:)

När ska man sluta att bli förvånad?
jag tror då fan aldrig man ska sluta bli det alltså. nej detta trodde jag då fan aldrig hahahah. men det är kul me lite små överaskningar. och jag ska säga att det lätta en tung börda från mitt hjärta när jag nu fick veta.^^ hahaha.
hade jag vetat att de var för den jag gjorde de jag gjorde i fredags hade jag ALDRIG i hela mitt liv gjort de. haha jag kan inte sluta skratta kan inte sluta flina. hahah och inget dumt menat det ä bara gulligt. eller nått jag vet inte. kul iaf.hah:D

Färjeeestaaa är så sjuuuk bra, i morron blir det hockey me lättan. och det ser vi framemot..:)<3
puss

Upp och hoppa

i morse vid kvart över 11 någongång ringde sandra och väckte mig. så hon kom hit jag gjorde i ordning mig sen åkte vi till säffle och bara masa omkring och gjorde inget vettigt, vi hämta Liedberg i åmål oxå. sen fika vi donken.;) längst älven gott mys.^^ hehe
sen blev det hem till svanskog och syster, hon bjöd på mat och äppelpaj..(: nu är sommmaren på vääääg:)

Puss så länge

smoking cigarettes

Vädret idag ä underbart! sitter ute på trappan nu och solar lite, nyss hoppat upp ur sängen. är ap trött! inte sovit en blund i natt.:S sen när kl var kvart i 7 åkte jag med Sandra upp till hennes små hästkrakar. hah, kände mig gött snäll som erbjöd mig att hjälpa till. är ju faktist första dagen på mitt påsklov och jag gick upp kl 6 typ, fast jag sov ju inte nått så det var inte direkt svårt att hoppa upp. haha, fast det kändes i kroppen att jag inte sovit, helt slööö.
snart blir det säffle, tandläkaren..:S usch tycker man är där hela jävla tiden, och varje gång säger dom samma skiten. tröött på dem. sen ska jag ta och träffa Lajnusen en sväng med, se hur det står till med han idag.

nu blir det en dusch sen säffle, Puss

Bakis dagen

gårdagen spenderades först i B-fors hos Lätt. var hos henne vid 11, Lätt drog upp mig på jordens störsat berg typ haha, satt vi där och solade och mådde gott, jag bara älskar vädret! hoppas det blir sånna dagar.(:
vid 3-4 gick vi in till Bfors till Ev, satt där och dega och Gjorde oss iordning för att åka till Mld. blev inte riktigt somvi hade tänkt men tillslut kom vi iväg. i mld träffade vi emelie och hennes flickor.(: sen gjorde vi några tappra försök att komma in på Wärs. haha, kan säga att det gick inte allt för bra^^, vi åkte tillbaka till Bfors ganska tidigt. när vi var där drog vi hem till johan på "Efterfest" satt där och tjata sen gick vi hem vid 5 eller nått. vaknade redan vid 10, inte ett dugg bakis och allt kändes riktigt bra, haha men de ändrade sig ganska snart och hela min dag har söge. haha mått riktigt dålig.

nu har jag iaf nyss kommit hem från Åmål, drog dit med Liedberg och sandra och käka pizza. smaskens.
nu ska ajg lägga mig och sova, ä sleten.

Puss
hemma hos Ev(:
ev 

läätt


försvinn, bara försvinn

jag vill bara hata dig, vill inte ha dom känslorna som jag har för dig. jag vill inte jag vill inte!!!!!!!

Fredag.

idag ä det fredag och det är tråkigt väder, fredagar brukar betyda hem. men jag vill verkligen inte hem! så jag tror jag stannar i uddevalla.ensamt men vill faktist vara det just nu.
i morgon blir det mellerud med lätt, vi ska till emelie.(: så det blir förhoppningsvis Wärs;) kommer nog bli kalas bra.

nu ska jag sätta mig med naturen..:/ Puss
Tycker om dig<3

solen skiner,och Emelie är på bra humör.(:

gillar väderet!:) igår var de oxå underbart, fick sluta tidigare, gick hem till mig och käkade lite eftersom lätt var i götet så fick jag faktist dra hem till mig en sväng. sen skulle jag ta cykeln upp till henne .(: har typ flyttat till henne nu..xD haha iallafall när jag stod hemma hos mig och låsa upp cykeln så självklart bröt jag av  nyckeln i låset! typiskt mig! så jag fick ta bussen iaf.. jag som ville ut i vårvädret och cykla.
på kvällen igår hade vi mys framför hockeyn, jag tyckte dem sög sten hårt. pappa skulle fixa så jag och lätan får åka och se på matcen i kstad till veckan, så det hoppas vi på.(:
somnade även jätte tidigt, kl 11! så jävla gött var de, studsade upp i morse, men efter som lätt va så slapp så la jag mig och mörna en sväng så vi kom försent, som alltid! haha

idag blir det tåget till säffle vid halv 4. ska till linus och hämta katterna. magda i min klass ska ta över dem eftersom linus nog ska flytta. mina små bäbisar. tur att magda ska ha dom så man vet dom har de bra och man kan hälsa på dom.x)
kommer nog bli jätte bra. sen ska lajnusen med mig till ua, ska ha sling kund i morron så får väl se om han ställer upp..xD jag och lätt har en plan, och jag ska fan utföra den! haha vi är små djävlar.

puss så länge, nu blir det frisörhistoria.:/

RSS 2.0