Branäs

Fredag och jag sitter 22 mil hem ifrån uppe i skogen. Branäs stod på tapeten denna helgen ju, kom hit vid 1 igår och jag har inte sett på ett par skidor än. kommer nog inte göra det heller, nej usch det är inte alls min grejj det där. vill bara hem faktist. skulle ha tagit med mig bby, vi haade ju riktigt kul sist sötnos. haha..
I morgon ska jag ligga inne och göra lite skola arbete hade jag tänkt..(A) är ju fan snöstorm här så en kan ju inte sitta ute i  solen heller..:S så blir att vara pluggis..:D

nej nu måste jag gå, sprang förbi 3 hetingar i bara handduk så får väl springa efter..(A) haha
PUSS


onsdag.

skolan var slapp, jag och lätta var slappa och sega i morse, kom försent. men de var gtt att inte stressa..(A) hehe.
efter skolan bar det i väg till säffle och min älskling, myste hemma hen åkte vi och såg på hockey hos mamma mona.:) Mys.

nu ska jag krypa ner under täcket och sova,
 älskar dig inget någonsin kommer kunna förstöra mellan oss.

Blekning

sitter hemma hos lättan och är tröttare än tröttast just nu. sova snart? vore riktigt gott:)

måste bara än engång säga att de är så jäkla gott att vakna upp på morgonen och ser sol de första man gör.:) visserligen börjae de så klart snö igår bara för att jag och lätt gick och pratade på att det är gott att komma ner till ett snöfritt Uddevalla, haha göött typiskt.:P kom ju bara lite snö som tur var..:)
skolan idag så hade vi lite sexstud på morgonen.;) alltid trevligt^^ haha, sen på eftermiddagen så pysslade lätt om mig lite och blekte lite slingor, så nu går man runt igen då med oranget hår. som varje vår sommmar? haha när ska jag lära mig?;O aldrig tror ja. men lätt var duktig,( bråkad dock lite under tiden..xD) jag ä en fjant och min smärtgräns är låg..:P
efter skolan stack vi ut till torp lätt skulle på jobb intervju, håller tummarna.:D  så det blev lite mcdonalds och strosa om kring inne på torp, mys.

nej nu ska jag nog mysa ner mig och sova, drar hem i morgon. branäs på torsdag.:( ussch.

måste tilllägga att det med bilen i måndags var kul.:D mycket svårt att lista ut vem det var kan jag säga er..:) hörde en viss bil ungefär hela kvällen, undra vem som satt i den???? haha

Puss

Emelie gillar..:D

gud va skönt det är med soligt väder, allt blir bra bara de ä sol ute känns det som.(:
Idag blir det ut med familjen och grilla korv..:P ganska mys ändå.:P
sen ikväll blir det sffle till babe och ela, FEST!

ha en bra dag(:

fredag kväll

sitter nu hemma hos mamma i svanskog, är sletnast och vill gå och lägga mig redan.:O
vart hemma hos älsklingen idag.(: mys. ska dit i morgon igen, han skulle ju ut idag och jag var så jävla trött så jag åkte hem, blir nog ut i morgon ist, ut i skogen på näset och parta^^ vore roligt faktiis..:)
nej nu ska ajg ner coh lägga mig i soffan och kika på lets dance.
Puuussss

You got a piece of me and honestly, my life Would suck without you babe

Body step.

japp, nu var ett till pass överstökat. var riktigt gött faktis.:) nu är jag riktigt trött och vill bara lägga mig och sova nu. och det tror jag faktist att jag ska göra nu. vore skönt att somna i tid någon gång, somnade ganska tidigt igår, men vaknade dock vid kl halv 2 på natten. drömde omspöken, ahhahah..xD så fick ringa älskling så han fick lugna ner min rädsla lite.:P haha sjukt tönt är ja..:D hah.. saknade älsklingen i natt med.:( usch inte bra att sova bredvid han igen, kommmer jag längta ihjäl mig tills nästa gång.:( hoppas han vill tillbringa hela nästa vecka med mig här..(: kan ju alltid drömma liiite.:P

God natt puss på er..


Jag kommer aldrig att lämna dig, du är mitt allt. älskar dig

massa städ

fick sluta en timme tidigare idag, riktigt gött. egentligen hade de vart gött att vara ute i solen nu. men jag har assa att göra, ska stäääda!!! det är ett måste nu, äckligt dammigt här nu..:/ sen massa disk och tvätt. så det blir tyvärr en inne dag idag, får öppna fönstret och få in lite friskluft iaf.^^
sen ikväll blir det ner Till sport life och köra ett Body step pass, inte pepp på det för fem öre! tur jag har posetiva lätt vid min sida så jag orka..:) thihi.

Puss<3

god morgon.

så underbart skönt att vakna och de ä sol ute!! så vill vi ha de(: så vi får hoppas attt de håller i sig nu.=)
nu blir det snart skolan, är redan torsdag nu. betyder hem i morgon, ska förhoppningsvis till älskling då och mysa..:) men vi får se hur det blir med det.

nej nu ska jag kila till bussen..:D

PUSS sötnosar.
blicka framåt, vänd dig aldrig om.

Hemma idag

vart hemma idag..:( var me mamma till kstad, kollade på ny soffa!!! hmm så jävla irriterad på den människan så finns inte. menmen. ah som sagt dagen har spenderats i kstad, typ jämt kommit hem. Nörsken hörde faktist av sig idag..(: det är nog seriöst ett år sen jag pratade me han nu..:/ så det var trevligt att umgås med honom en sväng. många cp minnen med den tjockiisen..:) haha saknar den gamla goa tiden ganska mycket faktist. men nu är det slut på all skit, allt må dåligt och allt lidande.:P nu kommer de bli bra igen<3

skolan i morgon iaf, om jag så ska gå till åmål för att åka med bussen, vill ner till mina tjejer. sen efter skolan kommer min sötis ner och ska tillbringa några dagar med mig i ua..:) ska även hinna med och träna på kvällen, har ju bokat pass. ajg har inte någon aning om vad för pass, men de håller nog lättan reda på..^^
nu blir det sängen och försöka somna tidigt så det akn bli i morgon så ajg kan komma ner till flickorna någon gång, och få träffa min babe<3

puss, jag älskar dig.(:

I´m nothing without you!

Lördag: var i säffle under dagen..(: var och hälsade på anna och leon..:) sen var jag uppe hos baby. miss you!<3 kvällen var ganska lugn hemma hos syster, var snäll och var barnvakt..(A)
Söndag, betyder skolan i morgon förhoppningsvis<3
idag hoppade jag upp vid 11 och åkte med till åmål och kollade på fotbolss cup! usch var riktigt tråkigt..xD så snäll sk ajag aldrig mer vaar och erbjuda mig att åka med. hehe. nu sk ajag mysa ner mig under täcket och kolla på film, är sliten.
I morgon blir det sova i säffle hos sötiis:)<3

Puss

come on..;)

fredag idag och det betyder hem..(: blir faktist en lugn kväll hemma i svanskog idag.:P i morgon också tyärr. vill inge hellre än till säffle nu så andrea s storebrors gäng kan slå ner mig någongång. tänkte på de, måste hon göra ett helt gäng i ordning för att slå ner lilla mig, ser jag så farlig ut? ;O ah, gulligt. men de gör mig inget. jag klarar mig alltid(:
helt klart jag måste ta mig till säfflei morgon..:) deet är ett måååste!!!

nu ska jag dusch sen skolan.:P Puss

town

hemma hos mammi nu, efter en dag i säffle.
nu ska jag låta bonnig och säga fy fan va jag älskar säffle. kom dit kl 1 på dagen, var tusen fula rostiga 740 ar ute, alla bara åkte upp och ner upp och ner. skit hög musik och alla höller på att glo öga ur sig så fort de kommer en tjej på gatan, fy fan va jag saknar de ahah sjukt. jag ä sjuk, förr skämdes jag fan över hur säffle va..x) sjuuukt^^
iallafall jag gick och hälsade på Anna<3 och leon..(: vi gick ut en sväng och till donken och feta oss..:)
sen efter 4 var jag med mikaela.(: strosa omkring och gjorde inget nöttigt.:P
efter 6 kom sis och hämta mig då skulle hon feta sig på donken, men jag sa FAKTIST nej..(A) haha.
sletnast och mitt liv suger, så ska somna nu tänkte jag och vakna och vara tillbaka till det ajg en gång hade.<3

puss

säffle.

tack gumman, jag lovar jag ska försöka<3

nyss hoppat ur duschen och håller just nu på att sminka mig, om en timma drar jag tll town säffle..(:
ska umgås lite med  min söti mikaela, ska även träffa linus en sväng och få träffa mina bäbisar igen efter hur länge sen som hellst.:( saknar dem!

neej nu ska jag göra i ordning mig, ha de bra(:

PUSS

sånt är de, finns inget längre:(

började vid tio idag så kunde ta en buss som gick 2 timmar senare än vanligt! riktigt gott(:
hade dans första lektionen, giick underbart bra..x) haha. ska sätta ihop en egen dans nästa gång. haha kommer bli sjuk roligt kan jag tänka mig..(: efter dansen var de frisör som stod på schemat, fönade och rullade permanent..:S inte de roligaste menmen. efter skolan blev det att handla mat med lätten, sen upp till mig och laga taco.. gött
otur som vi har ställdes passet in som viskulle på nu ikväll..xD otur..:P

jag kan inte mer än sakna dig..:(


fattar det inte?

gårdagen var slappast, låg i sängen på kvällen blev det en film med stifler..(: trevliigt.:)
idag var vi lediga från skolan så det har vart en slapp dag idag med, sandra har vart här en sväng nu, vi gjorde oss en varsin fet negerboll och bara tjöta massa skiiiit!
 nu ska jag kila ner och dammsuga(:


hur i helvete han jag sakna en sån stor idiot som du? om detta är sant kommer du inte få de så roligt kan jag säga dig!

elmia!

jag kan bara säga till alla att jag har haft en toppen dag!!!(:

började dagen kl typ kl 6 hemma hos lättn;) gjorde i ordning oss och stack till bussen. kl typ 20 över 7 åkte vi i från skolan mot jönköping och elmia.;) trevlig bussresa med alla dom bästa<3 mina tjejer gör min dag:)
var i jönköping vid 10, strosade om kring där inne massa. massa roligt att kolla på skit bra!;) skulle ha satt i löshår, men dom jävlarna lurade mig..x) så det var bra att en del av tjejerna var med och fatta de hur de egentligen var, innan de var försent..xD efter massa timmars strosande så äntligen hittade vi vår efter längtade Bobby(: hahah. såå heet! det gjorde vår dag verkligen bra;) såg även ensam mamma johanna, börje salming, lolou( elle rva heter hon som va med idol?) haha, magnus carlsson;) ja lite smått och gott så;)
nu sk ajag sova, är hur sleten osm hellst, kommer nog sova riktigt gott i natt(:

pusss

Överby!

igår var jag och lätt jätte duktiga.;) var och tränade, tog en liten paus med vattenmassage, tränade lite till och sen solade vi(: haha. nu ska vi faktist försöka hålla igång mins 2 ggr i veckan.:P vi bokade pass till på torsdag, body step.:) kommer nog bli kuul:)

Idag så har vi haft ergonomi, riktigt tråkigt. men jag och Emelie gjorde en riktigt fin presentation :) haha.
sen efter frisör som snart börjar ska jag Em Och Lätt dra till överby.:) mysigt.

Puss!

FuckYou.Nu

dagen började att jag så snäll som jag är gick upp halv 7 tror jag och släppte ut hästarna åt min stora syster så hon fick sovmorgon för engångskull. sen kom mamma och hämtade mig typ 7 och så åkte jag hem och sov en timme, sen åkte jag med till säffle. tog en fika med Nina & Sandra!<3 efter det blev de en sväng på stan. sen hem till Nina, satt där och slappa, sen vid 3 åkte jag ut till V-bro. Där var mikaela och therese i full gång med att göra fint(:
eftersom vi började väldigt tidigt så kändes kvällen som en helevighet, åkte in till stan jämt innan 12 för att vissa ville ha Mc. dock blev jag och jocke utstängda.:S hehe
efter det blev det att träffa andreas en sväng (: hittade även en Nina efter vägen..(:
Min kväll var helt enkelt skiit bra, men som alltid så förstörde en viss person som alltid.!meen de gör inget, kommer aldrig falla ändå!

Du är den svagast personen jag mött!

RSS 2.0